Skip to content

Referencer

Referencer

Logo til DFDS

Siden 2021 har Patrik været ansvarlig for alle DFDS’ oversættelser til svensk på passagersiden. Dette omfatter tekster til tryk, sociale medier, nyhedsbreve, webtekster, betalte annoncer og mere.

I 2022 havde DFDS en omsætning på 5 milliarder. Det er klart, at Patrik har varetaget en omfattende kundekontaktflade. Trods dette har vi fuld tillid til ham, da han konsekvent leverer fejlfrie og kreative oversættelser, der har stor indflydelse på vores svenske målgrupper og øger konverteringerne.

Patrik er den type oversætter, der tager en markedsførers tilgang og undgår “direkte oversættelser”. Han har en kreativ tankegang, forstår vores behov, påpeger fejl, stiller relevante spørgsmål og er ekstremt omhyggelig. Derudover er han meget venlig og hurtig til at svare.

Han har vores varmeste anbefaling fra alle os her på kontoret.

Vaiva Siksniute
Campaign specialist, DFDS

Hovedbillede af Vaiva Siksniute
Stort logo til Lyreco

”Vi bruker Patrik for oversættelse fra dansk til svensk. Det lyser igennem, at han er sprog-detaljeret og sætter en ære i at oversætte korrekt. Derudover er Patrik helt utrolig fleksibel og løser altid opgaverne med lynets hast; selvom vi leverer med ultrakorte deadlines. Og Patrik er altid sød og behagelig at kommunikere med.

Jeg kan KUN anbefale Patrik! Vi værdsætter vores samarbejde virkelig meget!”

Dina Flygenring
Head of visual design, Lyreco Scandinavia A/S

Hovedbillede af Dina Flygenring
Logo til FSC

”Vi bruger Patrik til at oversætte kampagnesider. Lige fra første mail var han professionel og hurtig til at svare. Han sætter sig ind i oversættelsen og leverer gennemarbejdede tekster. Varm anbefaling herfra.”

Sara Helgren Boll
Kommunikationsmedarbejder og projektkoordinator, FSC Danmark

Hovedbillede af Sara Helgren Boll

Patrik er uden tvivl i en klasse for sig selv og en af branchens bedste oversættere. Jeg ved det, for jeg plejede at kontrollere hans tekster – noget jeg er holdt op med for længe siden. Prøv Patrik! Det kan ikke gå galt.

Alexis Piippo
Digital marketingkonsulent, tropSe

Hovedbillede af Alexis Piippo

”Vi hos Blonde valgte Patrik til at oversætte vores kundecases inden vores lancering i Sverige. Teksterne er i høj grad afgørende for vores nye Sverige-afdelings succes, så vi ønskede den højeste kvalitet.

Patrik var meget imødekommende og konstruktiv, og han leverede et exceptionelt godt stykke arbejde, som uden tvivl vil generere nye kunder. Vi er ham meget taknemmelige og kan varmt anbefale hans services!”

Alfred Lauritzen
Partner & Producer, Blonde Inc.

Hovedbillede af Alfred Lauritzen

Vi er meget glade for Patriks arbejde. Han er god til at sætte sig ind i alle tekster, fra enkeltsætninger til mere avancerede spinnertekster. Der er god kommunikation, og det er rart at skrive direkte med ham, som faktisk laver arbejdet. En stor anbefaling fra os.

Jesper Jansen
Programmør, BilligToner ApS

Hovedbillede af Jesper Jansen

Da vi akut havde brug for en oversætter, var det med stor glæde og sikkerhed, at Patrik overtog opgaven, som var svær, fordi materialet er kompliceret og ikke let tilgængeligt for ikke-professionelle. Men Patrik kastede sig over opgaven med præcision og perfektion.

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Patrik Högkvist.

Mette Rørdam
Direktør og indretningsarkitekt, Indretningsakademiet A/S

Hovedbillede af Mette Rørdam

”Jeg har gennem længere tid haft et godt samarbejde med Patrik, som har gode sprogkundskaber og høje kvalitetskriterier til oversættelserne. De er altid gennemarbejdede, fejlfrie og tilpasset den svenske målgruppe i form af tilpassede ordvalg. Herudover vil jeg påpege, at Patrik er en fornøjelse at arbejde sammen med.”

Fie Sørbø
Dansk og norsk oversætter

Hovedbillede af Fie Sørbø

”Patrik er professionel og leverer grundige oversættelser til tiden. Han har stor opmærksomhed på detaljer trods vores korte deadlines. Patrik tager sig også tid til at give feedback på kildeteksten og hjælper os til at forstå og bruge de svenske oversættelser. Vi sætter pris på at samarbejde med en så kompetent og behagelig person!

Vi giver Patrik vores bedste anbefaling!”

Gratsiela Dikulakova
On-line Marketing Coordinator

Hovedbillede af Gratsiela Dikulakova